Οριζόντιοι Καταψύκτες Νησίδες Horizontal Island Freezer

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ψυγεία Σούπερ Μάρκετ

Το μοντέλο Daphne, το οποίο έχει σχεδιαστεί για την εμφάνιση παγωτού και συσκευασμένων κατεψυγμένων προϊόντων ως wall side ραγιόν, είναι το συχνά προτιμώμενο προϊόν, ειδικά από σούπερ μάρκετ και υπεραγορές. Υπάρχουν νυχτερινές κουρτίνες και συρόμενα καλύμματα που διατίθενται προαιρετικά. Θα προσθέσει επίσης μια κομψή ατμόσφαιρα μέσα στο κατάστημά σας με τις πλούσιες επιλογές χρωμάτων και την καλαίσθητη αρθρωτή δομή του στις γωνίες.
Το μοντέλο Lilac, έχει σχεδιαστεί ως βιτρίνα τεσσάρων πλευρών για την προβολή παγωτού και συσκευασμένων κατεψυγμένων προϊόντων, είναι το συχνά προτιμώμενο προϊόν, ειδικά από σούπερ μάρκετ και υπεραγορές. Υπάρχουν νυχτερινές κουρτίνες και συρόμενα καλύμματα που διατίθενται προαιρετικά. Οι τέσσερις γυάλινες πλευρές του, παρέχουν τη δυνατότητα προβολής των προϊόντων σας και αγορών και από τις τέσσερις πλευρές. Προσθέτει επίσης μια κομψή ατμόσφαιρα μέσα στο κατάστημά σας με τις πλούσιες επιλογές χρωμάτων και την καλαίσθητη αρθρωτή δομή του στις γωνίες.
Το μοντέλο Redbud, έχει σχεδιαστεί για την προβολή παγωτού και συσκευασμένων κατεψυγμένων προϊόντων, είναι το προϊόν που προτιμάται συχνά από τα σούπερ μάρκετ και ιδιαίτερα τις υπεραγορές. Διαφορετικοί συνδυασμοί νησίδων μπορούν να δημιουργηθούν με το μοντέλο Redbud χρησιμοποιώντας μονάδες τύπου γόνδολας που θα προβάλλουν τα προϊόντα σας σε μεγάλη έκταση. Οι πλούσιες επιλογές χρωμάτων και η καλαίσθητη αρθρωτή δομή του στις γωνίες παρέχουν επιπλέον κομψότητα στο κατάστημά σας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΣΕ PDF