Ψυγεία Plug-in Plug-in Cabinet

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ψυγεία Σούπερ Μάρκετ

Το μοντέλο Jonquil έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε το συσκευασμένο κρέας, το γάλα, τα αλλαντικά, τα φρούτα / λαχανικά και τα ποτά να μπορούν να εμφανίζονται με τον καλύτερο τρόπο σε μικρά καταστήματα και περιορισμένους χώρους. Παρέχει μεγαλύτερη χωρητικότητα προβολής προϊόντος λόγω της χαμηλής του βάσης. Υπάρχουν 3 εκδόσεις, με κουρτίνα, με συρόμενη πόρτα και με αρθρωτή πόρτα, το οποίο δεν απαιτεί συναρμολόγηση, καθώς διαθέτει εσωτερικό κινητήρα. HERCAI-GM, μπορείτε να το επιλέξετε είτε σε επιτοίχια εκδοχή ή νησίδας. Το VIOLA WD / GM μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σχεδόν κάθε προϊόν από κρέας, γαλακτοκομικά προϊόντα έως ποτά, φρούτα / λαχανικά και αλλαντικά. Μπορείτε να το επιλέξετε με απομακρυσμένη ψυκτική μονάδα ή ενσωματωμένη (plug-in), ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Χάρη στο σχεδιασμό του με ράφια πολλαπλών στρωμάτων, δίνει την ευκαιρία να εμφανιστούν διάφοροι τύποι προϊόντων σε ένα ενιαίο ψυγείο. Προαιρετικά διατίθεται: φωτισμός LED κάτω από το ράφι, κλειστό ή πανοραμικό πλευρικό πλαίσιο, διαφορετικές επιλογές επένδυσης κ.λπ.
Το ANTORYUM έχει σχεδιαστεί για την προβολή όλων των γρήγορων καταναλωτικών αγαθών (FMCG) όπως ποτά, επιδόρπια, σάντουιτς και σαλάτες και έρχεται με τρία επίπεδα φαρδιά ράφια. Αποτελεί κατάλληλη επιλογή για βενζινάδικα, καφετέριες, ζαχαροπλαστεία, μίνι μάρκετ όπου δεν υπάρχουν μεγάλες θέσεις για ψυγεία.
Το μοντέλο Azalea έχει σχεδιαστεί για την προβολή συσκευασμένων προϊόντων κρέατος, γάλακτος και αλλαντικών σε περιορισμένους χώρους με τον καλύτερο τρόπο. Υπάρχουν δύο εκδόσεις, με καμπύλο γυαλί και κάθετο γυαλί, το οποίο δεν απαιτεί συναρμολόγηση καθώς διαθέτει εσωτερικό κινητήρα.
Το μοντέλο Azalea έχει σχεδιαστεί για την προβολή συσκευασμένων προϊόντων κρέατος, γάλακτος και αλλαντικών σε περιορισμένους χώρους με τον καλύτερο τρόπο. Υπάρχουν 2 εκδόσεις, με καμπύλο γυαλί και κάθετο γυαλί, το οποίο δεν απαιτεί συναρμολόγηση καθώς διαθέτει εσωτερικό κινητήρα.
Το μοντέλο LILIUM, το οποίο έχει σχεδιαστεί για την προβολή συσκευασμένων γαλακτοκομικών προϊόντων με εσωτερική συναρμολογημένη ψυκτική μονάδα, αποτελεί την ιδανική επιλογή για σούπερ μάρκετ και υπεραγορές με το σχεδιασμό του που μεγιστοποιεί την ορατότητα του προϊόντος, τις πλούσιες επιλογές χρωμάτων, που δίνει την ευκαιρία αυτοεξυπηρέτησης, με την ευκολία της ικανότητας κίνησης.
Το LAVANTA έχει σχεδιαστεί για ζαχαροπλαστεία και καφετέριες για την προβολή προϊόντων όπως ποτά, αρτοσκευάσματα, επιδόρπια και σάντουιτς. Προτιμάται για την κομψή του εμφάνιση, τη λειτουργικότητα και την εύχρηστη εμπειρία χρήσης. Επιπλέον, διατίθεται σε διάφορες επιλογές επένδυσης μαζί με εξωτερικό φωτισμό επένδυσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΣΕ PDF