Ψυγεία Πάγκοι εξυπηρέτησης Serve Over Counter

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ψυγεία Σούπερ Μάρκετ

Μεγάλη περιοχή προβολής από ανοξείδωτο ατσάλι, πλούσιες επιλογές χρωμάτων, ευκολία καθαρισμού, δυνατότητα τοποθέτησης και εξυπηρέτησης προϊόντων και τέλεια εργονομία παρέχονται στο μοντέλο Gardenia, το οποίο έχει σχεδιαστεί για την προβολή λιχουδιών, κρέατος και διαφόρων συσκευασμένων προϊόντων. Οι εσωτερικές και εξωτερικές στροφές με σφαιρικά γυαλιστερά γυαλιά παρέχουν την τέλεια περιοχή προβολής που τραβά την προσοχή στο κατάστημά σας. Βρίσκεται στην πρώτη γραμμή με την εργονομία και την κομψότητα ως τέλεια προτίμηση για σούπερ μάρκετ, υπεραγορές και επιλεγμένα κρεοπωλεία.
Το μοντέλο Geranium, έχει σχεδιαστεί για την προβολή λιχουδιών, κρέατος, ψαριού και διαφόρων συσκευασμένων προϊόντων, τα κάθετα γυαλιά του καθιστούν τα προϊόντα εύκολα ορατά. Με τη μεγάλη επιφάνεια από ανοξείδωτο ατσάλι και δεδομένου ότι είναι λειτουργικό όσον αφορά την ευκολία τοποθέτησης του προϊόντος και την καθαριότητα, με τις πλούσιες επιλογές χρωμάτων που παρέχονται για τα μπροστινά και τα πλαϊνά πάνελ ή με το εναλλακτικό ξύλινο κάλυμμα καθώς και με το διάφορα αξεσουάρ, αποτελεί μία κομψή επιλογή για τους ιδιοκτήτες καταστημάτων που επιθυμούν να δημιουργήσουν τη διαφορά στο κατάστημά τους.
Όταν πρόκειται για κρέας, η αφυδάτωση και η απώλεια βάρους επηρεάζουν σημαντικά τη συνολική εμφάνιση. Ως αποτέλεσμα, το κρέας δεν μπορεί να πουληθεί ως φρέσκο, με αποτέλεσμα σπατάλη, και τελικά απώλεια κερδών. Η σωστή υγρασία θα εξαλείψει την «κουρασμένη εμφάνιση» και θα βελτιώσει την εμφάνιση του προϊόντος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΣΕ PDF