Μηχανές Παγωτού BOVO

Ιταλικές Μηχανές Παγωτού από την BOVO, 50 χρόνια εμπειρίας.

Όλη η εμπειρία και η υψηλή ποιότητα μιας από τις πλέον αναφερόμενες εταιρείες στον τομέα της παραγωγής μηχανημάτων και εξοπλισμού παγωτού. 

Η Ιστορία του οίκου : 70 χρόνια και ακόμα νιώθω νέος! 

Η BOVO έχει μια ιστορία που αξίζει να ειπωθεί. 

Όταν πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά η Έκθεση Gelato στο Longarone το 1959, η Bovo ήταν μία από τις 18 τολμηρές εταιρείες που ανέλαβαν την ευθύνη να προωθήσουν το πραγματικό ιταλικό gelato, προκαλώντας μεγάλο ενδιαφέρον για τις μηχανές που σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν ειδικά για την παραγωγή παγωτού, ευνοώντας την τεχνική τους εξέλιξη . 

Στην πραγματικότητα, η ιστορία του οίκου Bovo ξεκίνησε 15 χρόνια νωρίτερα, όταν ο κ. BrunoPillon, αποφάσισε να ξεκινήσει την παραγωγή αξεσουάρ και μηχανών παγωτού gelato με τη βοήθεια ορισμένων συναδέλφων, χρησιμοποιώντας μερικά κομμάτια από χυτοσίδηρο και άλλα αχρησιμοποίητα υλικά της Ιταλίας. 

Κάπως έτσι ο Μπρούνο πραγματοποίησε την πρώτη σέσουλα παγωτού, σε ένα μικρό εργαστήριο, με τη μόνη βοήθεια ενός μη αυτόματου τυπογραφικού πιεστηρίου. Αυτό το νέο προϊόν εκτιμήθηκε αμέσως από όλους τους «μετανάστες gelato», οι οποίοι, επιστρέφοντας στην Ιταλία μετά από μια καλοκαιρινή περίοδο εργασίας στην Αυστρία και τη Γερμανία, σταματούσαν στα μικρά καταστήματα στο Longarone για να θαυμάσουν τα τελευταία προϊόντα στον τομέα του παγωτού gelato. 

Σύντομα η σέσουλα παγωτού έδωσε τη θέση της σε πιο περίπλοκα μηχανήματα που χρειάζονταν μεγαλύτερους χώρους για να σχεδιαστούν και να συναρμολογηθούν. Το 1946 γεννήθηκε η Bovo. 

Η χειροτεχνία και η λαχτάρα για καινοτομία οδήγησαν τον κ. Pillon να προωθήσει τέτοιες καινοτομίες που η προσωπική του συμβολή ήταν ζωτικής σημασίας για την εξέλιξη του πεδίου. Ωστόσο, η ιστορία της Bovo δεν είναι παγιδευμένη σε εκείνες τις στιγμές που τραβήχτηκαν στις εικόνες με τόνο. 

Είναι μια ιστορία που ανανεώνεται, χάρη στον Claudio και τον Paolo, τους γιους του Bruno και τον Matteo, τον ανιψιό του, που συνεχίζουν να παράγουν τις μηχανές τους με τον τεχνίτη, προσθέτοντας στην παραδοσιακή τους γνώση τη σύγχρονη τεχνολογία. Το 2014 η Bovo παρουσιάζεται με μια νέα εμφάνιση, νέα μηχανήματα και νέες υπηρεσίες και προσφέρει στους πελάτες της μια στάση, για να καλύψει τις ανάγκες που σχετίζονται με την ανάπτυξη και την παραγωγή εξοπλισμού προσαρμοσμένου για οποιονδήποτε κατασκευαστή ζελατίνας και ζαχαροπλαστικής. 

Μια απλή αποστολή με καθιερωμένες αξίες

Η αποστολή μας αποτελείται από λίγα υγιή συστατικά, όπως και το καλό gelato. Θέλουμε να σας προσφέρουμε μηχανήματα που είναι χειροποίητα και χτισμένα γύρω από την καθημερινή σας εργασία. Η εμπειρία που προέρχεται από τη μακρά ιστορία μας και η ιδιοφυΐα των νεότερων μελών της ομάδας μας μας επιτρέπουν να σκεφτόμαστε, να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε σταθερά και αξιόπιστα μηχανήματα για εσάς, με προσαρμοσμένες λειτουργίες και γραφικά.

Οι αξίες μας είναι απλές, θέλουμε να συμμετέχουμε πλήρως και να δεσμευτούμε να μας καθοδηγεί η ποιότητα, το πάθος και η δεξιοτεχνία.

Μηχανές Παγωτού BOVO

Μηχανές Παγωτού BOVO