Κάθετα Ψυγεία Vertical Multideck

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ψυγεία Σούπερ Μάρκετ

Το NİLÜFER είναι μια ιδανική επιλογή για τους ιδιοκτήτες καταστημάτων, που επιθυμούν να θέσουν το στιλ και την ευκολία χρήσης στο προσκήνιο στα καταστήματά τους, μέσω του αισθητικού του σχεδιασμού. Έχει σχεδιαστεί για συσκευασμένο κρέας, γαλακτοκομικά προϊόντα, λιχουδιές, προϊόντα φρούτων / λαχανικών και για ποτά. Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε τον σχεδιασμό που χρειάζεστε στα καταστήματά σας με τις διαφορετικές επιλογές χρώματος, ύψους και μεγέθους και θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μία μονάδα ψυγείων τύπου νησίδας ή τύπου γόνδολας, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας
Το μοντέλο NERGİS, παρέχει κομψή εμφάνιση με τη μεγάλη γυάλινη περιοχή του και με την αισθητική του με 3 διαφορετικούς τύπους επιλογών πόρτας, αποδίδει ψύξη σε μεγάλες ποσότητες με τη χρήση των αρθρωτών γυάλινων θυρών κι εξοικονομεί ενέργεια. Το NERGİS έχει σχεδιαστεί για την προβολή γαλακτοκομικών προϊόντων, συσκευασμένου κρέατος, συσκευασμένων φρούτων & λαχανικών και ποτών. Το NERGİS παραδίδεται ως μία ενιαία μονάδα με 2, 3, 4 και 5 πόρτες ή σε πολυπλεξία το ένα δίπλα στο άλλο. Διατίθεται σε διαφορετικά μήκη με βάση τον τύπο της πόρτας του NERGİS.
Το KRIZANTEM είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να φέρουν την ορατότητα στο προσκήνιο στα καταστήματά τους με τον κομψό σχεδιασμό του. Είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για την προβολή συσκευασμένων κρεάτων, γαλακτοκομικών προϊόντων, αλλαντικών και ποτών. Είναι επίσης μια ιδανική επιλογή για τα μέρη όπου θα ήθελαν να εμφανίσουν τα λουλούδια σε ένα θάλαμο ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Έχοντας μια μεγάλη ποικιλία επιλογών χρώματος, ύψους και επιλογών μεγέθους, μπορείτε να δημιουργήσετε τον σχεδιασμό που χρειάζεστε στα καταστήματά σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως μία ενότητα που ονομάζεται τύπος τοίχου ή να την τοποθετήσετε πλάτη-πλάτη για να δημιουργήσετε μία νησίδα με μονάδες τύπου γόνδολας ανάλογα με την προτίμησή σας.
Δημιουργήστε ομίχλη που φέρνει περισσότερους πελάτες. Στη μάχη για κάθε δυνητικό πελάτη, δεν χρειάζεται να είστε ειδικός για να καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι να εμφανίζετε φρέσκα προϊόντα στο μανάβικο. Είτε αναζητάτε αυτόν τον νέο πελάτη, είτε απλώς προσπαθείτε να διατηρήσετε τους πιστούς σας πελάτες, η τεχνολογία και οι υπηρεσίες που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο αποφυγής αλλοίωσης είναι βασικές σε αυτόν τον αγώνα. Με το Produce Misting, μπορείτε: - βελτίωση της οπτικής γοητείας, - αυξήστε τη διάρκεια ζωής του προϊόντος σας περισσότερο από το διπλάσιο, - μείωση των αποβλήτων κατά 50% ή περισσότερο, - αύξηση των κερδών του καταστήματος, - ελαχιστοποιήστε τις απώλειες βάρους, - βελτιώνει τη φήμη του καταστήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΣΕ PDF