Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, από την ιδέα μέχρι και την Εξυπηρέτηση Μετά την Πώληση. Συνεργαζόμαστε με Ψυκτικούς, Μηχανολόγους , Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες, Τεχνικές και Εμπορικές εταιρίες, Νομικούς Συμβούλους, Ελεγκτές Ποιότητας και Πιστοποίησης, Συμβούλους Διεθνής Εμπορικής Ανάπτυξης, Εταιρείες Leasing από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Συνεργαστείτε Μαζί μας – Μάθετε Περισσότερα.

Σχεδιασμός

Θέλοντας να διερευνήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας, αναλαμβάνουμε την μελέτη και το σχεδιασμό του χώρου σας και τον προσαρμόζουμε στις ανάγκες σας, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και υπευθυνότητα. Επεκτείνουμε τις ανάγκες του εργαστηρίου σας και εφαρμόζουμε συστήματα ψύξης για το δώρο σας και τις μελλοντικές ανάγκες σας.

Εμπορία

Εμπορευόμαστε επαγγελματικό και βιομηχανικό ψυκτικό εξοπλισμό, σύγχρονης τεχνολογίας, υψηλής ποιότητας και φιλικό προς το περιβάλλον. Λειτουργικά και ασφαλή ψυκτικά μηχανήματα που διευκολύνουν την εργασία σας και οργανώνουν καλύτερα το χρόνο σας στο εργαστήριο.

Εγκαταστάσεις

Αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση, εγκατάσταση και τη μετεγκατάσταση κάθε είδους ψυκτικού θαλάμου, ψυγείου και ψυκτικού συστήματος σε κατάσταση πλήρους λειτουργίας, με όλες τις απαραίτητες Ψυκτικές, Υδραυλικές, Ηλεκτρολογικές, Ηλεκτρονικές και Κλιματιστικές εργασίες. Χρησιμοποιούμε σύγχρονα οικολογικά ψυκτικά υγρά (R134a, R404a, R507a, Αμμωνία ΝΗ3, Γλυκόλη), τα οποία δεν περιέχουν FCKW και αποδίδουν χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Τεχνική υποστήριξη Συμβόλαια Τεχνικής Υποστήριξης

H Liakos Cooling Systems εγγυάται συνεχή 24ωρη τεχνική κάλυψη από εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό, με υψηλή τεχνογνωσία, και πολυετή εμπειρία στην επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών στον τομέα των υπηρεσιών δημιουργήθηκαν υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης υπό μορφή συμβολαίου παρέχοντας προνομιακά πλεονεκτήματα. Διαλέξτε το δικό σας Συμβόλαιο Τεχνικής Υποστήριξης.

Περισσότερα