Βιτρίνες & Εξοπλισμός Καταστημάτων απο τη Silfer & Heegen

Βιτρίνες Silfer Heegen 

Από την ίδρυσή της, η εταιρεία Silfer επικέντρωσε τις προσπάθειές της στο σχεδιασμό, την τεχνολογία και την υψηλή ποιότητα στην κατασκευή και λειτουργία.

Η μάρκα Silfer, που δημιουργήθηκε το 1997, ανήκει σήμερα στην εταιρία Heegen Srl, με έδρα το Casale Monferrato (επαρχία Αλεξάνδρεια), και ασχολείται με την κατασκευή και την πώληση επαγγελματικού εξοπλισμού καταστημάτων εμπορικής ψύξης, που πληρεί τις πιο εξειδικευμένες και ποικίλες ανάγκες των βιομηχανιών της ζαχαροπλαστικής, παγωτού, σοκολάτας, ντελικατέσεν και οίνου.

Η ευρεία γκάμα των προϊόντων Silfer, περιλαμβάνει βιτρίνες πρώτης κατηγορίας για τη διατήρηση κρασιών σε τρεις διαφορετικές θερμοκρασίες, και βιτρίνες σοκολάτα, οι οποίες διατηρούν τις βέλτιστες τιμές θερμοκρασίας και υγρασίας για να βγάλει προς τα έξω, την καλύτερη εμφάνιση και γεύση, μέσα από τις πιο δελεαστικές δημιουργίες.Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η Silfer έχει επενδύσει στην εξοικονόμηση ενέργειας, τη μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας των ψυγείων, υιοθετώντας κινητήρες υψηλής απόδοσης, με ψυκτικά υγρά CFC free, και σε μεγάλο βαθμό ανακυκλώσιμα υλικά.

Δείτε  τις σειρές: QUADROQUADRO NEO | CURVE

Βιτρίνες & Εξοπλισμός Καταστημάτων απο τη Ciam

Βιτρίνες & Εξοπλισμός Καταστημάτων από την CIAM 

Η παραγωγή του Ιταλικού οίκου CIAM χωρίζεται σε έξι μεγάλες συλλογές. Βρείτε τη συλλογή που ταιριάζει στις ανάγκες σας και σας εγγυόμαστε την ποιότητα της λειτουργίας των βιτρινών CIAM.