Ψυκτικά Συστήματα Αυτόματης Παραγωγής

Σπειροειδής Καταψύκτης (Spiral Freezer) Αυτόματης Παραγωγής

Ιδανική λύση για τη ψύξη και την κατάψυξη προϊόντων. Η ψύξη και η κατάψυξη εγγυώνται την εύκολη επεξεργασία, τη μέγιστη διάρκεια και τη διατήρηση του μεγέθους και της φρεσκάδας του προϊόντος. Λόγω της πολύ αποδοτικής διαδικασίας ψύξης οι χρόνοι συντήρησης και κατάψυξης είναι εξαιρετικά σύντομοι. Επομένως η μείωση του βάρους του προϊόντος ελαχιστοποιείται.

Λόγω της ίσης ροής και της πολυβάθμιας (προαιρετικής) ταχύτητας του αέρα, τα προϊόντα ψύχονται απ’ όλες τις πλευρές τους εξίσου το ίδιο / σε όλο το πλάτος του ιμάντα και σε όλους τους ορόφους του σπιράλ. Όλες οι παράμετροι όπως η ταχύτητα του ιμάντα, του αέρα και της θερμοκρασίας, ελέγχονται μέσω PLC-control. Τα μηχανήματα λειτουργούν με Φρέον όπως R404A, R507, R134a, CO2, NH3. Διαφορετικά ψυκτικά υγρά κατόπιν παραγγελίας. Παραδείγματα προϊόντων: αρτοπαρασκευάσματα, κρέας, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά, συσκευασμένα έτοιμα γεύματα, πίτσα, φρούτα, γαλακτοκομικά, τυριά, παγωτά, γλυκά και τα ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΑΣ.

Τούνελ Κατάψυξης – Tunnel and Linear Freezer

Ιδανική λύση για τη ψύξη και την κατάψυξη προϊόντων. Η ψύξη και η κατάψυξη εγγυώνται την εύκολη επεξεργασία, τη μέγιστη διάρκεια και τη διατήρηση του μεγέθους και της φρεσκάδας του προϊόντος.

Λόγω της πολύ αποδοτικής διαδικασίας ψύξης οι χρόνοι συντήρησης και κατάψυξης είναι εξαιρετικά σύντομοι. Επομένως η μείωση του βάρους του προϊόντος ελαχιστοποιείται. Το τούνελ κατάψυξης καλύπτει το σύνολο των αναγκών του τομέα κατάψυξης της βιομηχανίας τροφίμων.

Είναι εύκολο στην χρήση, μπορεί να βρίσκεται συνεχώς σε λειτουργία για τις ανάγκες της παραγωγής και καθαρίζεται εύκολα. Παραδείγματα προϊόντων: Προϊόντα αρτοποιίας, κρέας, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά, φρούτα και τα ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΑΣ.