Η εταιρεία μας καλύπτει τις ανάγκες επιλεγμένων εταιριών που χαρακτηρίζονται από κύρος, αξιοπιστία και υπεροχή.

Είμαστε ειδικοί στο Σχεδιασμό Συστημάτων Ψύξης. Ας μιλήσουμε!

 

 

Οι κλάδοι που καλύπτουμε: ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, ΠΑΓΩΤΟΥ, ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΣΧΟΛΕΣ ΣΕΦ & ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, ΚΡΕΑΤΟΣ, ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΚΕΛΑΡΙΑ, ΖΥΘΟΠΟΙΙΑΣ, CATERING, BAR  RESTAURANTS, SUPER MARKET – MINI MARKET, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ & ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ.

0
ωρη Τεχνική Υποστήριξη
0+
Μοναδικά Προϊόντα
0
Χρόνια Πείρας
0
Ημέρες Διαθέσιμοι για τις ανάγκες σας

ISO 9001

Η Λιάκος Ψυκτικά Συστήματα έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας (ISO 9001: 2008). Εφαρμόζουμε πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001, που ελέγχει όλες τις διαδικασίες για την κατασκευή ψυκτικών θαλάμων και τη διασφάλιση της ασφάλειας των προϊόντων που διατηρούνται υπό ψύξη, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Ταυτόχρονα, μέσα από έναν άρτιο σχεδιασμό και σχεδιασμό του εκάστοτε έργου, η Λιάκος εγγυάται την κατασκευή ψυκτικών θαλάμων με μειωμένες απαιτήσεις κόστους συντήρησης και με μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών μας.

 

Πιστοποιητικά Συνεργατών

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία Λιάκος Ψυκτικά Συστήματα δραστηριοποιείται από το 1959 στον τομέα της Βιομηχανικής και Επαγγελματικής Ψύξης. Ιδρύθηκε από τον κ Χαράλαμπο Λιάκο, αναπτύχθηκε από τα παιδιά του και διευθύνεται από το ισχύον νομικό εκπρόσωπο της εταιρείας, τον υιό, Ευάγγελο Λιάκο. Έκτοτε συνεχίζει να επεκτείνεται και να αναπτύσσει ισχυρές συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η πετυχημένη πορεία της, την οδήγησε στη μετεγκατάσταση της σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη βιομηχανική περιοχή της Θήβας, το 2009, διατηρώντας την έδρα της στην Αθήνα. Βρίσκεται σε μια περιοχή κάλυψης των 1.000 m2, διαθέτει εγκαταστάσεις επεξεργασίας, έναν εκθεσιακό χώρο και τα γραφεία της διοίκησης, όλα τα απαραίτητα θεμέλια για την ανάπτυξη των σύγχρονων τεχνολογιών στους τομείς εφαρμογών ψύξης, εξοπλισμένες εγκαταστάσεις παραγωγής και μεταποίησης. Η Λιάκος έχει επενδύσει σε σύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία, όλα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με γνώμονα τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια.

Η Λιάκος Ψυκτικά Συστήματα, απευθύνεται σε επιλεγμένες εταιρείες όπως η δική σας, οι οποίες χαρακτηρίζονται από το κύρος, την αξιοπιστία και την υπεροχή στον τομέα τους. Στην προσπάθειά μας να διερευνήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας, αναλαμβάνουμε τη μελέτη και το σχεδιασμό του χώρου σας, προσαρμόζοντάς τον στις απαιτήσεις σας. Προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες του εργοστασίου σας, χρησιμοποιεί συστήματα ψύξης υψηλών προδιαγραφών, με μηχανήματα τα οποία είναι εύκολα και ασφαλή στη χρήση, φιλικά προς το περιβάλλον, που διευκολύνουν την εργασία σας, ώστε να μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας στο εργοστάσιο. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και τη μετεγκατάσταση των ψυκτικών θαλάμων και ψυκτικών συστημάτων όλων των τύπων, και προσφέρουμε συμβόλαιο τεχνικής υποστήριξης 24/7, με υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Και φυσικά το όραμα δεν σταματά εκεί …

Η Λιάκος Ψυκτικά Συστήματα συνεχώς αναπτύσσεται, παρακολουθώντας τις εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας σε όλους τους τομείς της ψύξης και βέβαια πάνω απ’ όλα η ΛΙΑΚΟΣ είναι εδώ για να σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Προϊόντα και Συνεργάτες

Με την υποστήριξη και τη συνεργασία των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών επιχειρήσεων στην εμπορική και βιομηχανική ψύξη, προσφέρουμε ιδανικές λύσεις με το κλειδί στο χέρι για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας.